Gå med i vårt nyhetsbrev

Vill du få information om hur det går i vårt arbete för miljön? Fyll i vårt formulär om du vill ha vårat nyhets brev som skickas ut 2 gånger per vecka.

Namn:
E-Mail:

Visa att du bryr dig om miljön!

Skriv in ditt namn i våran namn lista!

vaxthuseffekten.blogspot.com's namn lista

måndag 21 januari 2008

Mycket prat lite verkstad!

I dessa dar pratas mycket om att vi ska dra ner på koldioxid utsläppen som också är vårt mål. Nu kommer en rapport från svt som säger att koldioxid utsläppen inom trafiken ökade från 23,95 miljoner ton år 2006 till 24,53 miljoner ton år 2007.

Tycker vi att det ska fortsätta så, att vi hela tiden ska öka utsläppen? Tots alla pengar som läggs på att minska koldioxid utsläppen. Detta får inte fortgå. Därför måste vi alla engagera oss och göra dom små förändringarna i vardagen, som gör dom stora resultaten på pappret! Det är dags att åka mindre bil, ställa krav på politikerna och minska utsläppen!

Mindre prat mer verkstad säger jag bara!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejhej! Detta är Alice i 7D, Petter sa att ni jobbade med det här i SO:n. Det är ju så att jag försöker starta upp en skoltidning, vill ni bidra med någon av era texter om miljön? Det vore jättekul! SKicka jättegärna till min mail lååånga texter :D så blir det mer skoltidning!
//Alice 7D (elevrådet)

räknare unika besökare sedan 17 januari 2008
Miljön är viktig vilket allt för få har insett!!